EMF: Marie Sklodowska-Curie Actions (MSCA) Postdoctoral Fellowships

• Wissenschaftliche Beschäftigte mit abgeschlossener Qualifikation
  • Post-graduates

Veranstaltungssprache: englisch

The European Liaison Office of the German Research Organisations (KoWi) provides information on funding opportunities for researchers in Horizon Europe focusing on the Marie Skłodowska-Curie Actions (MSCA) Postdoctoral Fellowships.

The aim of the Postdoctoral Fellowships is to equip postdoctoral researchers with complementary professional skills for their future careers through the implementation of a personalised research project. International, interdisciplinary and intersectoral mobility is the central element here.

The information event aims at answering the following questions: What is funded? Who is eligible? Who does the application procedure work? There will also be time for participants’ questions.

For preparation, see also

Qualifizierungsziele

• MSCA Postdoctoral Fellowships - What's it all about?

• What needs to be considered?

• What is funded?

• Who is eligible?

• Application procedure

Voraussetzungen

Für die Teilnahme an der Onlineveranstaltung benötigen Sie einen PC/Laptop mit aktuellem Browser (empfohlen: Chrome oder Firefox) sowie Headset (bzw. Lautsprecher und Mikrofon), Webcam plus eine stabile Internetverbindung.

Universität Kassel - Online

Graduiertenakademie

Christiane Zwingers
Universität Kassel
Stabsstelle Forschungs- und Graduiertenförderung und Graduiertenakademie
0561 804 3241
emf Bitte fügen Sie an dieser Stelle ein @ ein uni-kassel Bitte fügen Sie an dieser Stelle einen Punkt ein de

Dozentin:

Sarah Henkel
KoWi - European Liaison Office of the German Research Organisations

The speaker, Sarah Henkel, is Advisor for the Marie Sklodowska-Curie Actions (MSCA) and EU Project Management at the European Liaison Office of the German Research Organisations (KoWi).

Freigabe erforderlich
Die Teilnahme an dieser Veranstaltung erfordert eine Freigabe. Nach Ihrer Buchung wird geprüft, ob die Teilnahmevoraussetzungen erfüllt sind. Nach der Freischaltung erhalten Sie eine Bestätigung Ihrer Buchung.
Schnellanmeldung
verfügbar bis: 10.05.2023