PhD in Kassel - Lunch Talk: Financing & Scholarship; Further Education (June 2024)

Online Lunch Talk
24.06.2024 12:00 Uhr - 14:00 Uhr
  • Online
  • Graduiertenakademie
  • Promovierende/Doktoranden
  • Masterstudierende

language: english.

The Lunch Talk gives you an overview of internal scholarships and financing opportunities for (international) doctoral candidates. Furthermore, we will present you opportunities for interdisciplinary further education with emphasis on Kassel Graduate Program.

Learn from the experience of other doctoral candidates that are scholarship recipients or could tell you more about their experience during the Kassel Graduate Program and the impact of soft skill courses for their career. The exchanged focused Lunch Talk format gives you the chance to ask experts and learn from other people’s experience.

Contents

• Scholarships and financing opportunities for (international) doctoral candidates
  • Further education

Methods

• Exchange with experts
  • Insight stories
  • Q&A

Prerequisites

To participate you need an internet-enabled computer, a good microphone & speaker or headset and a webcam.

All dates of the eventseries:

10.06.2024 PhD in Kassel - Lunch Talk: Doctoral Studies

17.06.2024 PhD in Kassel - Lunch Talk: Publishing your Thesis

01.07.2024 PhD in Kassel - Lunch Talk: PhD Abroad

Graduiertenakademie

Gianna Dalfuß
Universität Kassel
Graduiertenakademie
Koordination der überfachlichen Promovierendenausbildung | Kasseler Graduiertenprogramm
0561 804 2427
graduiertenakademie Bitte fügen Sie an dieser Stelle ein @ ein uni-kassel Bitte fügen Sie an dieser Stelle einen Punkt ein de

Speaker:

Gianna Dalfuß
Graduate Academy | University of Kassel

Kas­sel Gradu­ate Pro­gramme

Benjamin Kiel
Graduate Academy | University of Kassel

Benjamin Kiel ist Koordinator in der Stabsstelle Forschungs- und Graduiertenförderung und Graduiertenakademie an der Universität Kassel für das EMF-Programm, für quali.prof@haw und für Stipendien.

Schnellanmeldung
verfügbar bis: 24.06.2024