Virtual postdoc meeting: The first 100 days as a professor

• Nachwuchsgruppenleiter:innen
Do.
2022

Prof. Dr. Matthias Söll (Lehrstuhl für Wirtschaftsdidaktik mit dem Schwerpunkt digitales Lehren und Lernen in der beruflichen Bildung, Universität Rostock) will provide insights in the first 100 days as a professor and will answer related questions.

The virtual postdoc meeting is a informal group of postdocs that meets once a months on the first Thursday from 12:30 to 13:30 pm.
Special guests take part in varying topics.

Interested postdocs are welcome to register to the mailing list via https://lists.its.uni-kassel.de/cgi-bin/mailman/listinfo/postdocs (intranet only).

Universität Kassel - Online

Graduiertenakademie

Dr. Isabelle Schulze
Universität Kassel